El Garrotxa Santjoanenc s’emporta el derbi contra la Vall d’en Bas en un partit trepidant (59-66)

El Garrotxa Santjoanenc es va emportar el derbi i va aconseguir superar la Vall d’en Bas aquest dissabte en un partit molt igualat. Els homes de Sant Joan les Fonts es van avançar en el marcador, i el conjunt local, sempre a remolc, no va ser capaç de remuntar el matx.


Un dels partits més esperats de la temporada. L’ambient, el de les grans ocasions. La Vall d’en Bas va rebre aquest dissabte el Garrotxa Santjoanenc. El conjunt blanc-i-negre va aconseguir emportar-se el derbi i va aconseguir superar els locals, en un partit trepidant i molt igualat.

El partit va començar amb una clara mostra d’intencions del Garrotxa Santjoanenc. L’equip blanc-i-negre va dominar els primers compassos del matx. De fet, durant els primers minuts van aconseguir sorprendre el conjunt local amb un gran encert a la línia de tres punts. La Vall d’en Bas, però, va aconseguir mantenir un ritme alt en el joc. La primera meitat va acabar amb un avantatge de deu punts a favor dels blanc-i-negres.

Xevi Corcoy, jugador Garrotxa Santjoanenc: “L’important era controlar el ritme, amb no molt d’encert, però controlar el ritme. Vam comenaçar la temporada a l’expectativa del que ens trobaríem, no sabíem el nivell dels equips. Ara veiem que estem a dalt. No ho volem deixar escapar, i volem guanyar partit a partit. Si arribem forts a pujar, doncs endevant”.

 

Joel Sabido, entrenador Vall d’en Bas: “Jo crec que hem fet un gran partit. Ells han tingut el ritme del partit i han dominat. Per tant, crec que ha sigut una victòria merescuda. Cal valorar que hem estat lluitant fins al final i hem competit molt bé jo crec”.

A la represa, la intensitat va augmentar i el ritme va ser molt més superior. El Garrotxa Santjoanenc va aconseguir mantenir l’avantatge. La Vall d’en Bas, sempre a remolc, no va ser capaç d’acostar-se en el marcador. El definitiu i últim període no va canviar el matx, però els locals seguien somiant en la remuntada. Durant els últims minuts, la Vall d’en Bas va aconseguir acostar-se a sis punts. Tot i això, el Garrotxa Santjoanenc va saber controlar el tempo per emportar-se un dels derbis més esperats dels últims anys.