El Playback de l’Hospital d’Olot aplega centenars de persones al Teatre Principal i 8.000 euros per a la Marató de TV3

Gran part del personal que treballen a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa han ofert, aquest diumenge, un playback en benefici per la marató de TV3 i en la lluita contra el càncer. El Teatre Principal s’ha omplert de gom a gom en les dues sessions i des de la organització asseguren haver recaptat al voltant d’uns 8.000 euros.


Una gran part de la gent que formen l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa van organitzar, per aquest diumenge, al Teatre Principal d’Olot, un playback solidari els beneficis dels quals aniran destinats a la Marató de TV3 del desembre passat.

La idea va néixer fa deu anys i la fan possible tota mena de treballadors de l’hospital, des de metges, a infermers, auxiliars, personal de neteja i fins i tot els fills de tots aquests.

Sílvia Gallart, auxiliar d’infermeria Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i membre de la organització del playback:”Bé són quinze actuacions, que hem preparat amb molt de carinyo, una cinquantena o seixantena treballadors de l’hospital, i tota la recaptació serà entregada per la marató de TV3.

Aquest diumenge s’ha dut a terme dues sessions del playback durant la tarda, i s’han aplegat un total de 8.000 euros per investigar sobre el càncer. De fet, entre interpretació i interpretació, els diferents metges de l’Hospital d’Olot explicaven com prevenir aquesta malaltia o quins són els passos a seguir per prevenir-la, a més de divulgar.

Durant el playback es s’han pogut sentir temes de Txarango, Tomeu Penya, Sonia y Selena o Edith Piaf entre molts altres, tots ballats pel personal de l’hospital que han fet passar una molt bona estona al públic que va omplir el teatre.

Sílvia Gallart, auxiliar d’infermeria Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i membre de la organització del playback:”Són músiques que agraden a la gent, cançons modernes, cançons més antigues, i res, grups que agrada la gent els diferents que grups que les interpreten.”

x