Els col·laboradors del pessebre vivent de Joanetes es reuneixen al Restaurant La Deu d’Olot en un dinar de germanor

Aquest diumenge els col·laboradors del pessebre de Joanetes han celebrat el dinar de germanor al Restaurant La Deu d’Olot. Unes 350 persones s’han reunit per festejar, un any més, la gran rebuda que té un dels pessebres vivents més importants de tot Catalunya.


A grans pessebres, grans dinars. Així es podria resumir el dinar de col·laboradors del pessebre de Joanetes que ha tingut lloc aquest diumenge al Restaurant La Deu d’Olot. Una autèntica festa de totes les persones que fan possible un dels pessebres vivents més importants, ja no de la comarca, sinó del global de Catalunya.

 Lluís Juvanteny, organització pessebre Joanetes.”Sapigueu que tots els col·laboradors que tenim  i gent que ens venen a fer les escenes del pessebre, que venen desinteressadament, doncs aquesta és una mica de recomença, encara que molt minsa, vist tota la feina que fan per fer possible el pessebre. I poder fer aquesta trobada de germanor és, doncs, una de les maneres per poder-los-hi agrair.

Lluís Juvanetny, organització Pessebre Joanetes.”És un dels més importants de Catalunya, sinó el més important, segurament, pel que fa a nombre de visitants, que superem els 10.000, i és un dels més ben valorats de tot Catalunya.”

Més de 400 persones fan possible el pessebre vivent de Joanetes, i al voltant de tres centenars i mig de les quals han estat presents al dinar de cloenda del pessebre d’aquest any, on es va commemorar el 25è aniversari de la gran estrella. Un pessebre amb més de trenta anys d’història que no para de créixer any rere any.

 Lluís Juvanteny, organització pessebre Joanetes.”Tenim la gran sort que ens augmenta el nombre de participants, tenim molts joves, que venen amb les seves colles. Pot ser falta que més gent gran que abans estaven més al poble, però amb el jovent sí que és veritat que augmentem any rere any.”

Gent de la vall i dels voltants que han envait, literalment, el Restaurant La Deu d’Olot en una jornada festiva i d’agraïment.