La Marxa Nadalenca d’Olot aplega a uns 200 participants entre corredors i caminaires

Uns 200 persones van participar aquest diumenge al matí a la onzena edició de la Marxa Nadalenca, una prova atlètica amb principi i fi a plaça Catalunya i pensada tant per corredors com per caminaires. La victòria final va ser per Miquel Hendrickx.


Olot va dur a terme, un any més, una nova edició, i ja en van onze, de la Marxa Nadalenca, una prova atlètica oberta a tothom i on hi van participar gairebé 200 persones, el doble de l’edició de l’any passat.

Oliver Domanico, organitzador Marxa Nadalenca:”Un èxit, perquè gairebé hem arribat a 200 participants, la majoria per la caminada, i la majoria d’aquests participants eren dones. L’any passat la vam fer a finals de gener perquè estàvem recuperant una edició que s’anava a perdre, la vam aguantar com vam poder, hi vam estar treballant i aquest any s’ha reforçat.”

Alguns més disfressats que d’altres van dur a terme un recorregut que voltava pel centre d’Olot. Alguns caminant i prenent-s’ho amb calma, i fent una xocolata desfeta amb xurros pel camí, i d’altres competint per endur-se la victòria, que ha estat finalment per Miquel Hendrickx, , mentre que la millor en categoria femenina ha estat Teresa Forn, en un recorregut de set quilòmetres.

Miquel Hendricks, primer classificat marxa Nadalenca:”El recorregut molt maco, ja l’havia fet fa dos anys, tot i que sortíem des d’allà a Correus, i m’ha anat bé, perquè he sortit força ràpid, he vist que no em seguien i he pogut regular bastant el ritme. El recorregut molt ben marcat, tenia les dues bicis al davant que m’han acompanyat en tot moment i tot molt bé.”

Albert Calvo Vilalta, segon classificat.”Perfecte. bastant ràpida, els que estem acostumats a fer curses de muntanya la veritat és que pateixes, pocs quilòmetres, però el ritme alt.”

Una manera, doncs, de començar l’any en forma, d’una prova esportiva a la Garrotxa que ja prepara amb ganes l’edició de l’any vinent.