La UE Olot acaba amb la ratxa d’imbatibilitat de deu jornades davant un Cornellà superior (3-0)

La Unió Esportiva Olot ha posat punt i final a la seva bona ratxa d’imbatibilitat aquest diumenge a la tarda al camp del Cornellà, que ha guanyat per tres gols a zero als de la Garrotxa.


Després d’una primera part sense gols i amb poc futbol els jugadors de Raúl Garrido afrontaven els segons 45 minuts amb la idea de fer un pas més. Però no ha estat així, ja que al minut 47 Leo Ramírez ha fet el primer pels locals. Tot i així l’Olot ho ha intentat, i Nierga i Cosme han tingut alguna opció clara de marcar, però no ha estat possible. Però el partit anava avançant i el premi no arribava pels olotins, i qui ha obtingut un premi major ha estat l’equip local, per mitjà, novament, de Leo Ramírez, que ha fet el segon al minut 80 i ha tancat, pràcticament, el partit, i és que al minut 90 arribaria el tercer i últim gol, fet per Gaspar.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “[El resultat] potser és exagerat, però jo crec que hem merescut perdre. No hem estat bé, no hem jugat bé. Sí que és veritat que hem tingut l’ocasió de Cosme per fer l’1 a 1 que potser hauria canviat tot, però al còmput general no hem estat bé, no hen estat nosaltres mateixos. No he reconegut l’equip en gairebé cap moment”.

Xavi Calm, entrenador UE Cornellà: “Jo no em queixo mai de l’actitud de l’equip ni del seu sacrifici. Correm molt, potser estem corrent millor que al principi i estem més encertats i cometem menys errades”.

Amb aquesta derrota la Unió Esportiva Olot acaba la jornada a la setena posició de la classificació amb 27 punts, i rebrà la setmana que ve al Peralada, en el que serà un apassionant derbi gironí.