David Jané, alcalde de Riudaura, anuncia que no es presentarà a les properes municipals

David Jané, actual alcalde de Riudaura, ha anunciat aquest diumenge la seva decisió de no formar part de cap candidatura a les properes eleccions municipals, principalment per motius professionals. En un escrit titulat ‘2019: Cruilla de camins’, que ha compartit a través de Twitter, el batlle riudaurenc ha fet un repàs dels moments més destacats que ha viscut en aquesta legislatura, per acabar confirmant que no tornarà a presentar-se com a alcaldable de Fem Riudaura, la candidatura independent que va encapçalar el 2015.


Pel que fa als motius, tot i exposar que manté l’energia i les ganes per tancar totes aquelles propostes que el seu equip de govern ha deixat “apuntalades” argumenta cada cop li resulta més complicat compaginar les responsabilitats polítiques amb el seu projecte professional i que “per fer les coses a mitges és millor no fer-les”. Tot i així afirma que aquest no és un adéu definitiu al món de la política i que espera poder seguir fent aportacions al poble, a la comarca i al país en un futur.

x