El Club Futbol Sant Roc espera no repetir els errors de l’any passat després de proclamar-se campió d’hivern i assolir l’ascens de categoria

El grup garrotxí de la Quarta Catalana ha tancat la primera volta amb el Club de Futbol Sant Roc com a líder. L’equip de Ricard Massanella repeteix com a ‘campió d’hivern’, però espera que aquest cop s’aconsegueixi l’ascens de categoria que van perdre la temporada passada.

El Club de Futbol Les Preses va ensopegar de forma inesperada en empatar a 2 al camp del cuer de Quarta, el Cornellà de Terri. Aquest resultat ha permès que el Sant Roc d’Olot acabi la primera volta del curs com a ‘campió d’hivern’, o sigui, com a líder de la lliga a l’equador del campionat. El tècnic olotí Ricard Massanella està satisfet del rendiment dels seus jugadors, que només han deixat escapar punts contra el Sant Miquel de Campmajor, la Cellera i Les Preses. Però considera que falta molta lliga com per refiar-se de la seva situació. Massanella recorda que la temporada passada el seu equip ja va ser el ‘campió d’hivern’, i al final les dues places d’ascens van ser per Les Planes i Fontcoberta. El tècnic té en compte el que va passar llavors, i creu que estan més preparats.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: “L’any passat no tenia la plantilla tant llarga, enguany hi ha més competitivitat, tenim l’equip més regulat i no hi ha un onze titular fix. També vam tenir moltes lesions, però la plantilla que tenim actualment crec que aporta més”.

El Sant Roc és líder de la Quarta Catalana amb 40 punts, dos més que els presencs. Per davant, els queden setze partits per confirmar l’objectiu de la temporada: aconseguir l’ascens a Tercera.