El Club Gimnàstic Osona-Olot aconsegueix prop d’un centenar de medalles al Torneig Ciutat d’Olot, amb una quinzena de metalls garrotxins

Cap de setmana intens de gimnàstica artística a Olot, amb la disputa del Torneig Ciutat d’Olot. Hi van participar més de 700 persones, on les gimnastes garrotxines van aconseguir bons resultats, sumant un total de quinze medalles.

El Pavelló Municipal d’Esports d’Olot es va vestir aquest cap de setmana  de gimnàstica artística amb la celebració del Torneig Ciutat d’Olot, una de les primeres competicions de l’any i que va aplegar al voltant d’uns 700 gimnastes en diverses categories.

El Club Gimnàstic Osona, que des de fa un temps aplega a nombroses gimnastes de la Garrotxa, va obtenir un botí final de 98 medalles, quinze de les quals han estat per gimnastes garrotxines.

A nivell escolar, en categoria A, Emma Sala va ser or en concurs complet, a més d’obtenir l’or en barra, plata en potre i bronze en l’exercici de terra. Martina Ros va ser segona a la general,or en potre i bronze en barra d’equilibris; i totes dues juntament amb Anna Prat van ser subcampiones del torneig per equips. En categoria C Anna Juncà va vèncer en la general, barra d’equilibris i per equips, amb Júlia Riera, Lucia Saunier, Anna Juncà i Martina Planella, que també va ser bronze en terra, prova que va vèncer June Traveria.  Finalment en categoria D Judit Piña va ser or en potre i en via olímpica Teresa Frigola va ser segona en el concurs complet, tercera en barra i segona en terra.

Tot i així, la presidenta del club adverteix que el club actualment comporta amb poc més d’un centenar de nenes i que n’hi ha entre vint i trenta en llista d’espera, ja que no hi ha prou entrenadors per absorbir-les. Pel que fa a les instal·lacions, agraeix la tasca de l’ajuntament en cedir el pavelló firal, encara les gimnastes de la Garrotxa amb més nivell es veuen obligades a anar a entrenar a Vic ja que disposen de millors materials, com fossats, i instal·lacions.