El TAP de Les Planes d’Hostoles reforça la combinació d’obres professionals i amateurs

A les Planes d’Hostoles ja s’ha presentat una nova edició del Tap, el Cicle de Teatre amateur i professional del municipi. Enguany es podran veure cinc set propostes reforçant la combinació de teatre amateur i professional.


La quarta edició del Tap, el Cicle de Teatre Amateur i Professional de Les Planes d’Hostoles portarà al municipi un total de set representacions repartides en quatre mesos, entre el febrer i el maig. L’estrena del cicle serà el proper 23 de febrer amb Immortal de Bruno Oro.

Joan Soler, regidor de Cultura Aj. Les Planes d’Hostoles: “Immortal és una obra que ara mateix està tenint molt d’èxit arreu on es presenta. Ens la porta en Bruno Oro que es desdobla en 30 personatges diferents durant una hora i quart d’espectacle”

Enguany s’ha volgut reforçar la combinació de teatre amateur i teatre professional que proposa el cicle i per la compra de l’entrada a Immortal també es podrà assistir a la representació de El Carrer, de la companyia santjoanenca 3 colades que es farà al març. Enguany també s’ha reforçat la proposta infantil amb el Family Tap. Aquest es farà el 16 de març concentrant tres espectacles en una mateixa tarda. A banda també es faran jocs i tallers. A l’abril, el sismògraf tornarà a fer parada al municipi amb l’espectacle La bugada. Una representació per a la que s’ha demanat la col·laboració de veïns del municipi.

Joan Soler, regidor de Cultura Aj. Les Planes d’Hostoles: “Han demanat la implicació de gent del poble, dones, que es vulguin implicar i mullar. Es faran uns tallers al llarg d’uns dies repartits entre els mesos de març i abril”

Finalment el cicle es tancarà, com ja és habitual, amb la representació de l’obra de la Companyia de teatre de El Jonquer, que es farà a mitjans de maig per la festa d’aquest barri al maig.

El tap va néixer amb la voluntat d’acostar el teatre a Les Planes d’Hostoles i any rere any augmenta el número d’espectadors.

Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: “Any rere any sí que hem notat que la gent cada vegada respon millor a aquesta proposta de teatre que vam començar ara fa quatre anys. Això ens reforça amb la idea de continuar un any més”

L’any passat el TAP va tancar amb un total d’uns 1.200 espectadors. Les entrades per a aquesta quarta edició del cicle ja estan a la venda. Es poden comprar a la pàgina web de Turisme Garrotxa i a la Llibreria Serra, l’Estanc Irene i l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles.