En dos mesos els veïns del barri de Pequín estrenaran local a l’Avinguda de Santa Coloma

El número 99 de l’avinguda Santa Coloma d’Olot, és el lloc escollit per ubicar-hi el nou local del barri de Pequin, concretament a l’edifici on s’hi va instal·lar el primer supermercat de la ciutat. La inversió per equipar l’espai està pressupostada al voltant d’uns 30.000 euros i l’assumirà el propietari del local.

Pep Berga, Regidor Cultura Aj. d’Olot: “Pequín s’incorpora amb aquest grup de grans locals amb aquest de 280 m2, per tant permet activitats de gran format i això és una bona noticia. Els propietaris es faran càrrec de totes les obres i nosaltres a partir del mes que ve pagarem un import de lloguer aproximadament de 800 euros al mes”

Un local que servirà perquè els més grans del barri es puguin reunir i fer-hi vida, a més d’algunes idees que ja s’estan coent, com per exemple omplir les parets plasmant-hi la història del barri, a més de poder-hi fer tota mena d’activitats, pensant també amb els joves.

Tere González, presidenta Associació Barri Pequín: “És un local que fa anys que reivindiquem, el Barri de Pequín fa anys que tenia un local als baixos de l’estació. Els veïns estan molt entusiasmats també i podran fer veïnatge junts, sobretot la gent gran”

 

Jaume Cos, Associació Veïns Barri Pequín: “Perquè a més a més aquest any es cumpleixen els 40 anys dels gegants del barri i ara ja ho podrem celebrar tot juntament”

S’espera que en dos mesos acabin les reformes al local i ja estigui completament operatiu. El de Pequín, serà nou a la llista de barris de la ciutat que compten amb un gran equipament veïnal, després del de les Fonts, el de Bonavista, el de Sant Miquel i el de Sant Roc.