La Residència Faber continua creixent i albergant projectes de participants d’arreu del món

Després d’obrir les seves portes el passat mes de setembre de 2016, la Residència Faber continua amb el seu èxit en el nombre de sol·licituds de residents interessats en formar part del projecte i englobant un gran nombre d’iniciatives molt diverses.

Pep Verga, Regidor de Cultura de l’Aj. d’Olot: “Hi ha residència de desenvolupament local que començarà la setmana vinent, que continuarà amb la participació de Faber a les jornades de territori resilient, la d’innovació pedagògica que ens va agradar moltíssim l’any passat com va anar i que tenim ganes de repetir, tindrem una altra residència dedicada a la filosofia política, una altra dedicada a les altes capacitats, i per acabar i ja acostant-nos a l’estiu tindrem una estada dedicada a la robòtica educativa”

A banda dels projectes que conformaran aquest proper any la Residència Faber, el director, Francesc Serés, va explicar en una roda de premsa convocada aquesta setmana que continuarà al capdavant de la direcció del projecte amb la col·laboració de l’Institut Ramón Llull.

Francesc Serés, Director Faber: “Se’m demanava si estaria disposat a dirigir l’àrea de creació de l’Institut Ramón Llull. És evident que jo tenia un compromís amb Olot. Em van dir, no, no, ens agradaria incorporar Faber dins l’Institut Ramón Llull”

Amb aquesta coalició Faber seguirà albergant projectes de participants d’arreu del món amb la intenció de continuar expandint-se i créixer.

Francesc Serés, Director Faber: “Nosaltres el que venem és això, una experiència molt positiva en una ciutat i un país on el coneixement, el talent, la innovació i el retorn són la seva raó de ser”

x