La sala d’estudis de Can Trona ja és una realitat després de la petició del Consell d’Infants

Al Consell dels Infants de la Vall d’en Bas del 2017 una de les propostes que els alumnes de l’Escola Verntallat van fer arribar al ple organitzat per l’Àrea d’Educació i Joventut del Consistori va ser la possibilitat d’obrir una sala d’estudi al Centre de Cultura i Natura del Municipi. L’Ajuntament, responent a la seva demanda, va començar el procés per tal de poder-ho fer una realitat, de manera que en les properes setmanes la sala serà inaugurada perquè tots aquells que necessitin un espai d’estudi o de treball tinguin la oportunitat d’accedir-hi.

Lluís Amat, Alcalde de la Vall d’en Bas: “Ens demanaven un espai dins de Can Trona per poder tenir un espai d’estudi. Llavors, com podeu comprovar, ja és un realitat. Són unes taules que a més a més són movibles i es pleguen, de manera que si aquest espai ens calgués tenir-lo absolutament diàfan amb totes les taules que ocupen molt poc espai plegades en vertical, podríem disposar d’aquest espai diàfan per dur a terme altres activitats també de caràcter educatiu i cultural que ens interessin. Ara mateix ja està habilitat per tal que pugui ser un espai d’estudi i treball perquè tothom qui vulgui pugui venir. Per tant és respondre a aquelles demandes que els infants, a més molt ben treballades, ens van fer arribar”

De les propostes del Consell del 2017 se n’han complert un 80%, es va descartar la de cobrir la piscina municipal pel seu elevat cost i es troba en un nivell avançat la d’unir els pobles de la Vall a través d’un bicicarril.