El Club Patinatge Artístic Olot, distingit com a millor equip de l’any a la Festa de l’Esport Català

El Club de Patinatge Artístic Olot ja té el reconeixement de millor equip català de l’any 2018 per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. La gala es va celebrar aquest dimarts a la nit al Caixafòrum de Barcelona, amb una nombrosa representació de patinadores del club.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya va celebrar aquest dimarts la Festa de l’Esport Català, una nit de reconeixements als esportistes que més èxits han recollit durant l’any. La gala va tenir presència garrotxina: dies enrere es va fer públic que el Club de Patinatge Artístic Olot seria reconegut com a millor equip català del 2018, i una nombrosa representació de la plantilla es va desplaçar fins el Caixafòrum de Barcelona per recollir la distinció. La seva capitana, Anna Quintana, va admetre que era “un orgull” representar l’esport català arreu del món des de l’amateurisme. També va destacar la voluntat del club de ser als ‘World Roller Games’ de Barcelona, el Campionat del món de patinatge artístic que es farà al juliol a la capital catalana. Les olotines van recollir el premi després de proclamar-se com a campiones del món per dotzena vegada, l’última aquest mateix 2018. A la gala la UFEC també va distingir el futbolista del Barça Jordi Alba i la nedadora del Sant Andreu Jèssica Vall com a millors esportistes de l’any, aquesta darrera entrenada pel garrotxí Jordi Jou. Així mateix, es va reconèixer la tasca de l’entrenador Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, la corredora de muntanya Clàudia Sabata i el remer Manel Balastegui per la seva projecció, o la trajectòria de Joan Carles Navarro, llegenda del bàsquet català.

Les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega es preparen ara per l’inici d’una nova temporada amb el Campionat Provincial que tindrà lloc el proper dissabte 26 de gener al pavelló de Fontajau de Girona.