Les 24 hores a muntanya del Centre Excursionista Olot d’aquest cap de setmana aniran d’Olot a Camprodon

El Centre Excursionista Olot organitza, un any més, les 24 hores muntanya, una marxa a peu que enguany sortirà d’Olot i acabarà a Camprodon. La novetat d’aquest any serà que els participants que només vulguin fer la primera etapa tindran, en aquesta edició, un preu especial.


Aquest cap de setmana es durà a terme la 37a edició de les 24 hores muntanya, una caminada per etapes organitzada pel Centre Excursionista Olot que es dividirà en cinc etapes d’unes quatre hores cada una i amb inici  Olot, al pavelló firal a les dues del migdia del dissabte, i final a Camprodon, a la mateixa hora.

Pere Rifà, coordinador 24 hores muntanya CEO:”Sortim d’Olot, anem a Castellfollit, passem per Begudà, de Begudà anem a Oix, saltem a la vall de Beget, després cap a Molló i de Molló fins a Camprodon que és el final.”

Tothom qui vulgui participar-hi pot decidir quines etapes fer, i és que un autocar portarà i recollirà als participants en les diferents etapes que es duguin a terme, amb el condicionant d’haver-se inscrit abans de l’inici de la prova, inscripcions que es poden fer presencialment el mateix dissabte o bé per la plana web del CEO.

Clara Rifà, coordinador 24 hores muntanya CEO:”La novetat d’aquest any és que per la gent que només faci la primera etapa, sí que hem fet un preu especial, però llavors aquesta gent no té opció de seguir caminant, han de tenir molt clar que només volen fer l’etapa de la tarda del dissabte. Nosaltres en el moment de fer les inscripcions demanem a la gent quines etapes tenen previstes fer, però llavors un cop i siguin, si s’animen a seguir caminant ho poden seguir fent sense cap problema, i si estan cansats abans o el que sigui poden plegar.”

L’any passat una setantena de participants van aconseguir completat tot el recorregut, d’una marxa pensada per tots als ritmes i amb guies voluntaris. Des de la organització es recomana portar líquid, un bon calçat, impermeable, i frontal per a les etapes nocturnes. Durant el recorregut hi haurà avituallaments on s’hi podrà fer cada àpat.