Olot en Comú denuncia la inacció de l’equip de govern en la mobilitat del carrer Pou del Glaç i el seu entorn

Olot en Comú insisteix en la necessitat d’aplicar mesures per millorar la mobilitat al sector del carrer Pou del Glaç d’acord amb els estudis existents. Darrerament el grup municipal ha coordinat dues reunions que, segons asseguren, han aconseguit augmentar el consens sobre les accions proposades. Creuen que l’equip de govern està actuant de forma irresponsable.


Tot i els estudis favorables a les mesures de reordenació del trànsit al carrer Pou del Glaç d’Olot, l’Ajuntament de la capital garrotxina ha aplicat únicament alguns dels canvis que es van proposar en la prova pilot realitzada el maig del 2017.

Des de llavors Olot en Comú ha presentat dues mocions per reclamar solucions al que considera un greu problema de mobilitat. En relació amb la seva petició, els comuns han coordinat darrerament dues trobades entre els representants dels diferents partits i les entitats veïnals de la zona. Una va fer-se abans de l’estiu i l’altra fa pocs dies. Segons el seu portaveu, Xavier Garcia, han servit per informar millor als afectats i augmentar el consens.

Xavier Garcia, Portaveu Olot en Comú: Fruit de la nostra activitat hem incorporat el consens del barri de Montolivet i esperem que els altres que s’estan mirant la informació també es puguin incorporar.

Olot en Comú considera irresponsable la decisió de l’equip de govern de mantenir aturada la reforma de la mobilitat en aquest punt de la ciutat.

Xavier Garcia, Portaveu Olot en Comú: Denunciaríem la inacció i la irresponsabilitat. La mobilitat és un tema que afecta molts ciutadans d’Olot i és un dels aspectes negres d’aquest equip de govern. Faig responsable tan el PDeCat com el PSC.

En aquest sentit els comuns demanen una vegada més que s’apliquin mesures segons el resultat dels estudis, malgrat que no hi hagi el 100% d’acord. Al mateix temps veu gairebé impossible que es facin efectives durant aquest any, per la proximitat amb les eleccions municipals.

Deixa un comentari