Beuda celebra aquest diumenge la Festa de Sant Sebastià amb la 26a Ruta de la Feixina

Beuda celebra aquest diumenge la festa de Sant Sebastià, amb la Ruta de la Feixina com a activitat principal. Es tracta d’una marxa popular que recorre alguns dels punts emblemàtics del municipi, i en la qual poden participar corredors, caminants i també famílies.


La plaça Major de Beuda serà el punt de sortida de la 26a Ruta de la Feixina, que se celebra diumenge a partir de les 8h del matí coincidint amb la festa de Sant Sebastià. Aquesta és una marxa popular amb una llarga tradició al municipi, i també una manera de redescobrir els atractius paisatgístics i patrimonials de la zona: L’organització col·locarà cartells informatius sobre la història d’alguns elements d’interès que es troben en el recorregut.  Els participants poden fer-la caminant, corrent o en família, ja que un any més hi haurà dos itineraris.

Gerard Tubert, Regidor Aj. Beuda i organitzador: “Hi ha la Mini Feixina i la Feixina original. La llarga fa 18 km i mig i 660m de desnivell. Surt de Beuda i se’n va cap a S’egueró, passa per un pont i se’n va direcció cap a Falgars. Un cop allà enfilem fins al Mont i baixem de nou cap a Beuda”

La Mini Feixina, d’altra banda, serà una ruta de quatre quilòmetres i 100 metres de desnivell, més pensada per a famílies. Començarà a les deu del matí a Santa Maria de Segueró. Les inscripcions a les dues proves poden fer-se una hora abans al mateix punt d’inici.

Els actes de la festa, però, s’iniciaran divendres a les 20h del vespre, amb la presentació del llibre “L’altra Garrotxa”, d’Esteve Serra, al local social del poble.