El Club Escacs Olot afronta des d’aquest dissabte la Divisió d’Honor

El Club Escacs Olot començarà aquest dissabte la Divisió d’Honor davant el Barberà, amb l’objectiu d’aconseguir la permanència. L’equip que ve de caure en la fase territorial de la divisió d’Honor el cap de setmana passat, encara ara el principal repte d’aquesta temporada.


El Club Escacs Olot inicia aquest cap de setmana un nou repte. Els olotins, que venen de caure fa uns dies a la Fase Territorial gironina de la Copa Catalana d’Escacs i que es va jugar a Olot, començaran aquest proper dissabte la Divisió d’Honor, i s’estrenaran visitant el Barberà.

Aquest serà el segon any que l’equip competirà en la Divisió d’Honor, la més important a nivell català, després de no haver-hi participat durant quinze anys. L’objectiu del curs que es marca el club és tornar a aconseguir la permanència a la categoria.

Sergi Vinardell – Capità Divisió Honor Club Escacs Olot:”és una de les prioritats aconseguir mantenir a Divisió d’Honor, ja que això ens dona un nom i avantatges, després de tant de temps de no haver-hi estat.”

Per tal d’assolir-ho, el club ha incorporat dos grans mestres internacionals per aquesta temporada: Igor Gleck i Fabien Libiszewski.

Una de les màximes del Club Escacs Olot és treballar des de la base, per tal que els diferents equips es vagin configurant des de ben aviat.

Sergi Vinardell – capità Divisió Honor Club Escacs Olot:”L’objectiu principals del club segueix sent pujar gent jove i invertir en joves talents ja que gràcies a ells podem promocionar a tots els equips i enfortir-nos. Ells ens donen la vitalitat en el joc.”

Tot a punt doncs per el Club Escacs Olot, que començarà a lluitar a partir d’aquest dissabte per l’objectiu de la temporada.

Deixa un comentari