El Russian Classical Ballet torna a Olot per ballar la història de La bella dorment amb una bona assistència

Per tercer any, ahir el Russian Classical Ballet va visitar el Teatre Principal d’Olot per oferir la seva màgia en dansa. En aquesta ocasió, la companyia russa va portar-hi el conte de la La bella dorment, tot un espectacle visual que va enlluernar novament el públic garrotxí.


El Teatre principal va obrir el teló novament ahir al vespre per mostrar al públic una cort entusiasmada amb el naixement de la Talia o Aurora, segons les versions, el nom de la princesa maleïda a dormir un segle quan es punxi amb el fus d’una filosa un cop compleixi 16 anys. És una història coneguda per tots que, al ritme del Russian Classical Ballet, adquireix una nova dimensió, atractiva per a tothom que va tenir l’ocasió de veure la tercera dels espectacles que la companyia russa ha portat a la capital de la Garrotxa.

La resposta, aquesta vegada, ha tornat a ser positiva. Prop del 90% de les localitats van omplir-se ahir per gaudir amb aquest conte clàssic sobre puntes de ballet. El Russian Classical Ballet seguirà els propers dies girant i ballant amb la seva bella dorment per tot l’Estat.