La Segona Catalana arrenca la segona volta de la competició amb dos derbis garrotxins entre equips amb diferents urgències

Dissabte arrenca la segona volta de Segona Catalana, amb dos derbis garrotxins: el Santa Pau rep el Sant Jaume i el Bosc de Tosca s’enfronta al Besalú. Els tècnics de cada equip avisen que els partits seran més igualats del que indica la classificació actual.

La segona volta de Segona Catalana es comença a disputar aquest dissabte. A partir d’un quart de cinc de la tarda es juga el Bosc de Tosca-Besalú: els presencs han fet un fortí del seu camp, on només hi han perdut dos punts en el que portem de temporada. Però el Besalú arriba al partit havent revertit el seu mal inici de curs, i ja fa quatre enfrontaments que no perd contra el seu rival.

Però la jornada també depara un altre derbi garrotxí: és el Santa Pau-Sant Jaume, a partir de dos quarts de cinc de la tarda de dissabte. Malgrat que el Santa Pau va guanyar per últim cop al mes de setembre, ha aconseguit tornar a ser competitiu en les últimes jornades, on ha empatat els darrers quatre partits. El Sant Jaume necessita millorar fora de casa per deixar tancada la permanència, però els santapauencs necessiten trobar la victòria el més aviat possible.

Bosc de Tosca i Sant Jaume de Llierca ocupen actualment la quarta i la cinquena posició, una situació totalment oposada a la de Besalú i Santa Pau, ubicats de ple a la lluita per sortir de la zona baixa de la classificació.

x