El PACMA i la Fundació Fauna adverteixen als col·lectius taurins que no toleraran ‘cap pas enrere’ en la protecció dels animals

La instància presentada a l’Ajuntament d’Olot per les entitats taurines ja ha tingut resposta dels col·lectius que vetllen pels animals. El partit polític animalista PACMA considera ‘inadmissible’ el retorn de les curses de braus a Catalunya. La Fundació Fauna adverteix que ‘no faran ni un pas enrere’.


En un comunicat, el PACMA recorda que la ciutadania catalana ja ha donat l’esquena a la tauromàquia, però que la decisió dels que denomina ‘partidaris de la tortura pública del brau’ ve empesa per l’auge de l’extrema dreta. El partit insta a l’alcalde d’Olot a ‘preservar els valors ètics, cívics i pacífics de la ciutat’, i considera aquesta iniciativa com una ‘provocació intolerable’ que només pretén reobrir un debat superat. D’altra banda, la fundació garrotxina Fauna també s’ha expressat a través de les xarxes socials: posen de manifest el seu treball per acabar amb la tauromàquia a Olot, un fet que van aconseguir. A més, avisen que vetllaran per mantenir una ciutat lliure de tortura.

x