JuntsxCat Olot serà encapçalat per Pep Berga, actual Regidor de Cultura i Benestar Social d’Olot, en les properes eleccions municipals

L’actual regidor de Cultura, Educació i Benestar Social, Pep Berga, encapçala la candidatura de Junts per Catalunya a Olot en les properes eleccions municipals. Segons ha explicat el cap de llista, l’aposta del seu equip es centra en tres eixos fonamentals: la prosperitat econòmica, el progrés social basat en l’educació i l’eficiència de la ciutat en el seu dia a dia.

Pep Berga, Candidat Junts x Cat alcaldia Olot: “Pensem que l’educació és el pal de paller del progrés social més enllà del benestar, la cultura i l’esport, que també tenen components educatius. I un tercer objectiu que és que la ciutat funcioni. En el dia a dia el servei de l’aigua ha de funcionar, els carrers han d’estar nets, la recollida de les escombreries ha d’estar bé, hem de tenir un segon dipòsit d’aigua per garantir l’abastament, la movilitat ha de ser tant fàcil com sigui possible en tots aquests aspectes”

Pel que fa al com, el partit aposta per reforçar els mecanismes de participació ciutadana que ja s’han iniciat en aquest mandat. En aquest sentit, ha iniciat una sèrie de trobades setmanals per tractar projectes de ciutat i debatre sobre com ha de ser l’Olot del futur.

Pep Berga, candidat Junts x Cat alcaldia Olot: “A nosaltres ens agrada que aquests grups mai no sobrepassin les 10 persones l’ideal és 6 o 7 persones, perquè tens l’oportunitat d’escoltar coses i punts de vista diferents, de generacions diferents i de persones que a vegades no formen part de les entitats però en ocasions aquestes opinions queden invisibles si no es proporciona un lloc o espai on poder-ho explicar”

Per participar a les trobades, obertes a tothom qui hi estigui interessat, cal contactar amb Junts per Catalunya a Olot al telèfon 675 726 175 o bé al correu electrònic info@juntsxcatolot.cat. A través d’aquestes dues vies els olotins també poden fer-los arribar els seus suggeriments.