La 9a edició del Festival Elmini tindrà lloc del 14 al 17 de març

Del 14 al 17 de març tindrà lloc el Festival El Mini, que presentarà la seva novena edició i comptarà amb la participació de gairebé una vintena d’artistes provinents del territori català i la novetat d’un grup francès.


Ahir es va presentar en una roda de premsa convocada a Can Trincheria d’Olot la novena edició del festival El Mini. Enguany es celebrarà del 14 al 17 de març amb un cartell que compta amb la participació de gairebé una vintena de grups musicals.

Marc Busquets, Organitzador ElMini: “El cartell podeu veure que és una programació de música alternativa i independent una mica arriscada, com altres anys, potser no massa mediàtics, que és la filosofia d’aquest festival”

El preu de les entrades oscil·la entre els 5 i els 12 euros, tot i que també hi ha alguns concerts gratuïts. D’altra banda, l’organització ofereix la oportunitat de comprar un abonament que per 28 euros  permet l’entrada tots els dies, a excepció dels concerts d’estar per casa. Pel que fa als grups que s’hi trobaran aquest any, la gran majoria formen part del territori català, tot i que es comptarà amb la col·laboració d’un grup francès.

Marc Busquets: “Un grup que potser és totalment desconegut a Catalunya, a part d’on el vam descobrir que és el Mercat de Música Viva de Vic, són els francesos KO KO MO, que si us poseu a la seva web veureu que toquen per tot Europa i fan moltes gires però curiosament a Espanya pràcticament mai venen. Potser és una bona oportunitat d’escoltar un grup que no podreu escoltar d’aquí un mes a Girona o d’aquí dos mesos a Vic, llavors val la pena en aquest sentit”

En la darrera edició el festival va acollir al voltant dels 2.000 assistents, i s’espera que enguany l’esdeveniment segueixi creixent en nombre d’assistents i en popularitat.

Alba Agustí, Responsable de Comunicació del festival: “És veritat que tots els anys que portem amb El Mini ja no només ens hem consolidat com a un festival a Olot, que no en volem sortir, però sí que ens hem consolidat com a un dels festivals d’hivern a Catalunya”

En aquesta edició una de les novetats més destacades és la nova imatge del cartell, que enguany hi apareix una dona i no un home com en darreres ocasions. L’encarregat de l’elaboració del cartell ha estat l’artista gràfic CISCOKSL.