La UE Olot i el Peralada s’enfronten aquest diumenge en el derbi gironí de la segona B

Cap de setmana de derbi per la Unió Esportiva Olot, que s’enfrontarà aquest diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda al Peralada, en la 21a jornada de lliga a la segona B. Dos equips que arriben en un bon moment futbolístic, situats a la part alta de la classificació. Tot i així els jugadors de Raúl garrido intentaran oblidar el més ràpid possible el  res a zero rebut pel Cornellà fa una setmana.


Els operaris estaven deixant aquest dijous la gespa de l’Estadi Municipal a punt perquè el diumenge els jugadors de la Unió esportiva Olot i el Peralada ofereixin un espectacle propi d’un derbi. Raúl Garrido es mirava fixament el terreny de joc, segurament visualitzant quin Peralada es trobaria al camp.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Esperem que hi hagi moments de tot. Que el Peralada ens tregui la pilota, que haurem de defensar sense pilota, moments en què potser la tindrem nosaltres”.

Un Peralada que visitarà a Olot amb cinc jornades seguides sense perdre.

Narcís Pèlach, entrenador Peralada CF:”Tenim moltes ganes, molta il·lusió, perquè és un derbi. Però estem en un bon moment i volem aprofitar-lo. sabem que l’Olot és un equip que s’organitza molt bé, que troba passes per dins, que li agrada portar la iniciativa, i sabem que tindran els seus moments.”

Un Peralada que com a filial del Girona FC, l’equip de moda, està acostumat a no jugar amb un onze fix, prova d’això són jugadors com Valery Fernández, l’autor del primer gol del Girona en l’empat contra l’Atlètic de Mdrid, que li va dona l’accés als quarts de final de la Copa del Rei.

Raúl Garido, entrenador UE Olot:”Com a filial del Girona, és un reflex de com estan fent de bé les coses i del nivell que tenen. Això ens ha de fer adonar-nos-en compte que el rival és molt bo, que hi ha cin jugadors d’aquest equip que estan participant en una eliminatòria de Copa del rei de vuitens de final davant l’Atlètic de Madrid.”

Durant la roda de premsa, Garrido va ser preguntat per la situació de Ginard, després de diverses especulacions que el situaven a l’Atlètic Balears.

Raúl garrido, entrenador UE Olot:”Ara mateix jo i Ginard només tenim una cosa el cap i és el partit del diumenge.”

El partit es jugarà aquest diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda.