Tornen els premis 100% Emprenedors amb un canvi de data i de format

Tornen els Premis 100% emprenedors, que aquest any canvien de data i de format. Se celebraran el proper 29 de març i seran la cloenda d’una quinzena de dies englobats sota el nom de Garrotxa emprèn. El Premi 100% Emprenedor compta amb un primer guardó de 3.000 euros atorgat per l’Ajuntament d’Olot i un segon de 1.500 euros atorgat pel Consell Comarcal de la Garrotxa. Per participar-hi, cal haver iniciat una activitat empresarial entre l’1 de gener del 2016 i el 31 de desembre del 2018 i complir els requisits marcats per les bases que es poden consultar al web www.premis100x100emprenedors.cat 

Estanis Vayreda, Regidor de Progrés Econòmic de l’Ajuntament d’Olot: “Cada any hem tingut moltes propostes de gent que fan iniciatives noves, que comencen negocis nous. És una bona plataforma, jo animo a tothom a presentar-s’hi, ja que és una plataforma de coneixement, amb uns premis interessants, tant econòmics com de recolzament en temes de gestió i de publicitat, per tant és una bona oportunitat per tothom qui hagi iniciat un projecte a la nostra comarca o a la nostra ciutat es presenti a aquests premis i segur que en treu un rèdit important, sobretot en coneixement i en informació de tota la gent d’Olot”

Com a novetat enguany s’inclourà la categoria l’Empresa Impuls, que reconeixerà a empreses que durant l’any han dut a terme alguna acció o projecte de millora que contribueixi a la identificació de la comarca com a territori empresarialment actiu. D’altra banda, seguiran presents les categories Jove Empresari o Empresaria per destacar la trajectòria professional d’un o una professional de menys de 45 anys i la categoria Col·laboració Empresarial que guardonarà aquelles iniciatives empresarials sorgides de la col·laboració de dues o més empreses que tenen com a resultat un producte o servei conjunt.

x