El CEF Bosc de Tosca supera el CE Besalú en un derbi igualat (3-0)

El CEF Bosc de Tosca va guanyar aquest dissabte a la tarda el derbi garrotxí de segona catalana contra el CE Besalú. Amb una igualada primera meitat sense gols, els groguencs van aconseguir tres dianes a la segona part per endur-se el partit.

Un derbi sempre és un derbi. El CEF Bosc de Tosca va superar aquest dissabte el CE Besalú per 3-0 en la divuitena jornada de lliga de segona catalana. La primera meitat va ser molt igualada. Els dos conjunts van disposar de clares oportunitats per avançar-se, però no va ser així. Els jugadors de Miquel Salavedra van estar a punt de marcar el primer de la tarda, però l’àrbitre va senyalar fora de joc. Tot i això, els verds van disposar de dos llançaments de falta que per poc no travessen la porteria local. Així, la primera part va finalitzar sense gols.

Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “A la segona part hem sortit un pèl més decidits nosaltres. Hem premut una mica l’accelerador i ens ha sortit molt bé. Hem fet tres gols. Dono molt de mèrit al meu equip, perquè ho ha fet molt bé”.

 

Ernest Bassols, entrenador CE Besalú: Un partit que hem estat molt bé a la primera meitat. Crec que ha estat igualat a la primera part. A la segona, però, a la primera jugada que han tingut ens han fet gol. Això ens ha afectat anímicament. Ens costa sempre remuntar partits.

La segona meitat va ser totalment diferent. El conjunt de casa es va consolidar i va aconseguir el domini de la possessió. En una bona jugada, el conjunt local va obtenir el premi amb el primer gol del matx. El Bosc de Tosca no es va conformar i va buscar el segon amb insistència. Una segona diana que va aconseguir uns minuts més tard, amb un potent xut creuat des de fora de l’àrea. El Besalú no va aconseguir aturar els locals, que van marcar el tercer després d’una bona centrada.

El pròxim combat dels groguencs serà a fora contra el Vilartagues i els verds s’enfrontaran a casa contra el Bescanó. Amb la victòria, el Bosc de Tosca consolida la quarta posició a la categoria i el Besalú baixa a la setzena posició.