El CN Olot supera la UAB per la mínima i a l’últim minut en un matx molt disputat (13-12)

El CN Olot va guanyar aquest dissabte la Universitat Autònoma de Barcelona per 13-12 en l’onzena jornada de lliga de segona catalana. Els locals van acabar el primer període 6-2, però el conjunt visitant va ser capaç d’acostar-se en el marcador i arribar a l’últim minut del partit 12-12. En la penúltima jugada del matx, l’Olot va marcar el gol de la victòria.

El CN Olot va superar aquest dissabte la Universitat Autònoma de Barcelona per 13-12 en el partit corresponent a l’onzena jornada de lliga de segona catalana. La primera meitat va ser per als de casa. L’Olot va començar el matx amb ganes d’endur-se el partit. De fet, el primer període va finalitzar 6-2. Amb una bona defensa i un bon atac, l’equip local va anar-se’n al descans amb un clar avantatge en el marcador.

Jan Ibern, segon entrenador CN Olot: “Ells són un equip molt veterà, amb molta experiència, i ens ha costat moltíssim. Hem anat tota l’estona per davant en el marcador. En atac molt bé, però en defensa hi ha hagut moments que hem anat un pèl massa tous. Això ens ha perjudicat i ha fet que ells s’acostessin en el marcador. L’última part se’ns han posat dos gols per davant. Semblava que se’ns escapava el partit, però l’actitut de l’equip, brutal. Remuntada i victòria, molt contents”.

 

Pep Milián, entrenador UAB: “Hem acabat perdent d’un gol. Però realment hem perdut a la primera part, perquè no podem acabar una primera part 6-2. Encara que hem aconseguir empatar, ja anàvem a darrere i ha costat molt. Ha estat un bon partit. En general, m’ha agradat. Està molt bé que l’Olot tireu endavant, estant tan lluny de la capital. Nosaltres tenim molts més avantatges per anar a entrenar, i per moltes coses”.

La segona meitat no va ser tan fàcil per al CN Olot. La UAB va canviar totalment la dinàmica i va ser capaç de fer una bona defensa davant els llançaments locals. El conjunt visitant va obtenir la recompensa amb l’empat a 10 gols. Fins i tot, es va avançar en el marcador 10-12. Tot i això, l’Olot va tornar a activar-se i va tornar a empatar el partit a 12 gols. En la penúltima jugada del partit, el conjunt local va marcar el gol de la victòria amb un bon llançament. La UAB va tenir l’oportunitat d’empatar el matx, però el porter local es va anticipar i recuperar la pilota per sumar una nova victòria. Un final de partit vibrant.