La UE Olot remunta el CF Peralada (2-1) en una gran segona part i s’endú els tres punts del derbi gironí de la segona B

La Unió Esportiva Olot suma la tercera victòria consecutiva a casa. Aquest diumenge van remuntar el derbi gironí contra el Peralada amb una gran segona meitat dels jugadors de Raúl Garrido, i gràcies els gols de Marc Cosme i Héctor Simon. Al final 2 a 1 i una jornada més a prop del play-off que del descens.


El derbi gironí de la segona B se’l va quedar la Unió Esportiva Olot, que aquest diumenge va ser capaç de remuntar un partit que se li havia posat molt lleig als primers minuts de partit per un desafortunat gol en pròpia porteria de Carles Mas en una sortida d’un corner visitant al minut 13. Els jugadors de Raúl Garrido van sortir nerviosos i faltats de concentració, i el Peralada ho va aprofitar per quedar-se la pilota i aproximar-se constantment a l’àrea de Ginard. Però al descans, Garrido ha fet tocar la tecla als seus jugadors.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Hem parlat que als inicis de joc, quan traiem de porteria, ja sabíem que ens anirien a pressionar tres jugadors, i que estiguessin tranquils i que tinguessin personalitat, que ho havíem treballat entre setmana, i que si no podien jugar a prop que juguessin a dalt però amb sentit.”

A la segona part, la UE Olot va sortir amb un altre aire, ajudat també pels canvis: Marc Cosme, aconseguint el gol de l’empat al minut 65, i Alfredo, que com és habitual va desgastar, i de quina manera, la defensa rival.

Marc Cosme, jugador UE Olot:”Prèviament hi ha hagut molts rebots, li ha caigut a Pedro, l’he pogut jugar, hi vist que anava molt fluixeta cap a porteria, i he posat el peu com he pogut.”

Quan tot semblava que el derbi gironí havia d’acabar amb taules, l’Olot va córrer molt bé una contra i Héctor Simon va definir perfectament a la frontal de l’àrea, per posar al dos a un definitiu. Els jugadors de Garrido van sortir del núvol en què s’havien posat a la primera meitat, al mateix moment que ho va fer la lluna, i el públic va embogir, una vegada més, veient el potencial que pot arribar a tenir l’equip, que suma tres punts més i es situa setè a la lliga.

Narcís Pèlach, entrenador CF Peralada:”Segurament ens ha faltat castigar tot s aquests errors en camp contrari, que n’hi ha hagut molts, no hem pogut ser precisos amb la presa de decisions.”

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Estàvem nerviosos, no aconseguíem treure avantatge de tenir la pilota, i quan el perdíem estàvem molt oberts hem patit amb les transicions que nosaltres patíem. Però nosaltres a la segona part la intensió ha canviat.”

Pel que fa a la marxa de Marc Nierga, Garrido assegura que l’equip estarà atent per una possible incorporació.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Estem atents al mercat que està obert fins al 31 de gener.”

Bona entrada al municipal amb 1.165 espectadors. La Unió Esportiva Olot visitarà la setmana vinent al llevant B per continuar la bona ratxa. Abans, però s’enfrontaran aquest dimarts al Llançà, en partit amistós, i el dimecres presentaran al porter Pol Ballester.

Deixa un comentari