El musical Maremar de Dagoll Dagom omple les dues funcions al Teatre Principal d’Olot

L’obra Maremar de la companyia Dagoll Dagom va omplir les dues funcions previstes per aquest dissabte al Teatre Principal d’Olot. El públic olotí es va emocionar amb l’adaptació musical de la shakespeareana ‘Pèricles, el Príncep de Tir’.


Dissabte al vespre un dels espectacles més esperats d’aquesta temporada cultural, el musical ‘Maremar‘ de la companyia Dagoll Dagom, va fer parada al Teatre Principal d’Olot. Després que les entrades per la primera representació s’esgotessin en pocs dies, es va programar una segona funció que també va exhaurir localitats.

El públic garrotxí va deixar-se sorprendre per aquesta adaptació de gran format d’una de les obres menys conegudes de William Shakespeare, ‘Pèricles, el Príncep de Tir’: Explica les aventures de l’heroi Pèricles, obligat a fugir del seu poble, per retrobar-se amb la seva dona Thaïsa i la seva filla Marina.

L’obra vol ser també una metàfora del drama dels camps de refugiats, ja que un personatge imaginari explica aquesta història a una nena refugiada. Un missatge d’esperança que va emocionar la platea olotina, plena a vessar.

Maremar està dirigida per l’actor i director teatral Joan Lluís Bozzo, que va ser a Olot com a espectador.

Durant el 2019, la producció està de gira per teatres de tot Catalunya. El 9 de febrer es podrà veure a Vic i al mes de març tornarà a passar per la demarcació, el dia 3 a Figueres i el 22 a Girona.

 

x