El Santa Pau aconsegueix la seva primera victòria després de 14 jornades

El futbol garrotxí ha viscut un cap de setmana trepidant: a l’inici de la segona volta, es disputaven els dos derbis comarcals de Segona Catalana. El Bosc de Tosca va guanyar el Besalú, per 3 a 0, en un partit que es va desequilibrar a la segona meitat amb els gols de Jepi Vila i el doblet de Pol Serra. Els besaluencs tornen a caure a la zona baixa de la classificació, i veu com el Santa Pau s’apropa al derrotar per 1 a 0 al Sant Jaume. Els d’Àlex Farrés van aconseguir trencar la ratxa negativa de catorze partits consecutius sense conèixer la victòria, amb una diana de Vizern al minut 50 de partit.


Qui també va trencar l’estadística va ser el Santjoanenc de Tercera Catalana, que després de nou derrotes seguides va guanyar l’Hostoles per 4 a 3. I a Quarta Catalana, el Sant Roc és més líder en remuntar contra l’Osor i aprofitar una nova ensopegada de Les Preses, que a més la setmana vinent haurà d’afrontar un desplaçament complicat al camp del Joanetes. Els sargantanes van empatar a 1 contra el Ripoll amb gol de Mercado, i es confirmen com un dels equips forts del campionat.

També va empatar l’equip femení de l’Olot, 0 a 0 contra el líder Palautordera. Pel que fa a la resta d’esports, qui manté el seu bon estat de forma és el Club Natació Olot. Dissabte es va enfrontar a l’Autònoma, i va superar l’equip universitari amb un gol a l’últim minut, que establia el 13 a 12 definitiu. Jornada positiva també pel Vòlei Olot, que va veure guanyar el sènior masculí i femení. Però l’acte més concorregut va ser les 24 hores a muntanya del Centre Excursionista Olot: 367 persones hi van prendre part en alguna de les cinc etapes previstes, i 86 persones van fer les 24 hores senceres d’excursió d’Olot a Camprodon.

x