La Unió Esportiva Olot fa oficial la incorporació del porter Pol Ballesté

El porter Pol Ballesté és el primer fitxatge de la Unió Esportiva Olot en aquest mercat d’hivern. El futbolista, de 23 anys, es va formar a la Masia, i compta amb experiència a la Segona B. La presentació de Ballesté es farà el proper dimecres.


La Unió Esportiva Olot ha decidit incorporar un nou porter a la plantilla: es tracta de Pol Ballesté, jugador format a la Masia del Barça, on hi va estar set temporades. El porter barceloní ha passat per diversos filials, com el del Málaga o el Granada. Precisament, amb els granadins va disputar 31 partits a la Segona B. També va competir a la mateixa categoria amb El Palo, on va defensar la porteria en 35 enfrontaments. En la seva trajectòria s’hi troben altres clubs, com el Cádiz, l’UCAM Murcia i el Badajoz, però actualment es trobava sense equip. Tot i el seu recorregut, només té 23 anys, i la direcció esportiva el veu com un porter segur sota pals i amb bon joc de peus. Pol Ballesté serà presentat dimecres a l’Estadi Municipal d’Olot.

x