L’actual llei de prevenció d’incendis demana una major professionalització i més manteniment de les instal·lacions antiincendis

L’actual normativa de antiincendis demana més manteniment i professionalització en la instal·lació d’elements de prevenció. Per tal d’informar i donar eines a les empreses especialitzades perquè s’adaptin a la nova llei, divendres FV seguretat va organitzar una jornada de treball al Centre d’Empreses de les Preses.


Representants d’una quinzena d’empreses de la comarca van participar aquest divendres a les jornades sobre la llei de prevenció d’incendis que FV Seguretat va organitzar al Centre d’Empreses de Les Preses.

L’objectiu de la trobada era proporcionar informació a les companyies per ajudar-les adaptar-se a la normativa vigent, actualitzada a finals de 2017. Entre d’altres, preveu una major professionalització del sector i requereix més manteniment dels elements antiincendis.

Daniel Campos, Cap de producte Kasmar Electrònica: “Obligarà a tots els instal·ladors a tenir un sistema de gestió de qualitat i un sistema de regulació dins de totes les comunitats autònomes perquè totes les empreses de seguretat homologades per muntar incendi figurin en un registre de qualitat. També s’intentarà posar data de caducitat als elements antiincendis d’una instal·lació per intentar fer més manteniments i substituir materials antics”

Albert Gispert, FV Seguretat: “Des de FV seguretat tenim personal qualificat i mitjans per legalitzar les instal·lacions antigues, manteniments… podem fer-ho tot”

Segons els especialistes, renovar aquesta llei per adaptar-la a l’actualitat era molt necessari, ja que la darrera datava del 1993.