Sant Joan Plural presenta Isabel Rigat com a candidata per concórrer a les eleccions municipals a Sant Joan les Fonts

El president del Parlament, Roger Torrent, ha expressat d’altra banda el seu suport a la nova candidatura sorgida per concórrer a les eleccions municipals de Sant Joan les Fonts, la plataforma independent Sant Joan Plural, que compta amb el suport d’Esquerra Republicana. La seva candidata va presentar-se un dia abans, dissabte, acompanyada pel president d’Esquerra a la Garrotxa, Pep Companys.


Isabel Rigat és la candidata de Sant Joan Plural, la nova plataforma independent que concorrerà a les eleccions municipals de Sant Joan les Fonts, amb el suport d’Esquerra Republicana de Catalunya. Rigat fa 12 anys que és la presidenta de l’Associació de Comerciants del municipi i 36 que forma part de diferents entitats del poble. Actualment està implicada en l’organització del Caliu Nadalenc, les fires del Tastet i de la Bruixeria, el Sant Joan en Flor, el grup de teatre Tres Colades i la colla carnavalesca La Santjoanenca.

Isabel Rigat, candidata de Sant Joan Plural a les eleccions municipals: “Sóc una persona totalment activa en el municipi i vull treballar encara més per a la gent del poble des de dins l’Ajuntament. […] Em trobava gent i em deia que, com a presidenta de l’Associació de Comerciants, em veien amb moltes ganes i amb molta il·lusió de ser alcaldessa. Des d’Esquerra Republicana de catalunya em van proposar de presentar-me i sense pensar-m’ho vaig dir que sí de seguida perquè vaig pensar que estava en un moment i una etapa de la vida que seria interessant”.

Rigat assegura que el grup que composa la candidatura el forma gent amb una llarga trajectòria i implicació amb les entitats del poble, que vol canviar 24 anys d’una determinada manera de fer i pensar i donar més veu i vot als veïns. La candidatura es fa anomenar Sant Joan Plural perquè, entre d’altres coses, vol tenir en compte tots els nuclis urbans que formen el terme municipal, segons explica la seva candidata. Altres prioritats de la candidatura, segons han explicat, són donar continuïtat als projectes, suport a les entitats i fer uns pressupostos coherents que, segons han manifestat, no estirin més el braç que la màniga.

 

x