ERC d’Olot proposa convertir l’edifici de l’antiga estació en el local social del barri de Pequín a partir de la campanya #Tescoltem

Un dels primers barris que Esquerra d’Olot ha visitat dins la campanya #Tescoltem ha estat el de Pequín. De les converses amb els veïns, el grup ha recollit algunes propostes que incorporaran en el seu programa electoral.


Després de la passejada pel barri de Pequín d’Olot, en el marc de la campanya #Tescoltem, Esquerra ha decidit incorporar en el seu programa electoral la proposta per fer de l’edifici de l’antiga estació el local social del barri. El grup municipal entén el lloguer del local privat de l’avinguda de Santa Coloma, que assumirà l’equip de govern per destinar-lo a l’associació de veïns, és una solució que la ciutat devia al barri però la considera temporal. Creu que la prioritat ha de ser oferir equipaments municipals. En aquest sentit, veu l’antiga estació com un edifici ple de possibilitats, si l’escola d’adults es traslladés a un altre equipament dedicat específicament a la formació.

Anna Barnadas, candidata ERC eleccions municipals Olot: “Tot aquest espai hauria d’estar dedicat al barri, a les seves entitats, a les seves activitats i, per tant, pensem que, tant per la seva situació com per l’entorn que té, sobretot a la banda de darrere, és un local que pot tenir molta funcionalitat”.

A l’espera d’acabar de buidar els resultats de l’enquesta que ha engegat amb la campanya #Tescoltem, Esquerra Republicana de Catalunya ja ha anunciat que incorporarà en el programa electoral altres propostes beneficioses per al barri de Pequín, com pacificar la circulació a l’avinguda de Santa Coloma, l’habilitació d’un carril bici que connecti el barri de Bonavista amb el centre d’Olot o la instal·lació d’aparcaments i d’un parc infantil als terrenys municipals de l’antiga estació.