Gairebé una norantena d’excursionistes completen el recorregut sencer de les 24 hores a Muntanya del Centre Excursionista Olot

El Centre Excursionista Olot va celebrar aquest cap de setmana les 24 Hores a Muntanya. Una prova de resistència guiada amb un voluntari diferent a cada etapa que va marcar el pas i el camí. Fins a  370 persones van participar en algun dels trams, i 86 valents van optar per fer-la sencera d’Olot a Camprodon.


En un cap de setmana on el fred s’ha intensificat, prop de 370 persones han volgut participar d’un dels esdeveniments més remarcables del Centre Excursionista Olot. Són les 24 hores a Muntanya, un dia sencer recorrent senders de la comarca en una prova de resistència mítica, i que aquest 2019 ha constat de cinc etapes.

La marxa va sortir d’Olot dissabte a les dues del migdia, fent parades concretes a Castellfollit de la Roca, Oix, Beget, Molló i Camprodon, entrant a la vila ripollesa a les dues del diumenge. En total, les cames dels 86 participants que la van completar sencera havien recorregut 68 quilòmetres per l’Alta Garrotxa. La primera etapa entre Olot i Castellfollit va ser la més participada, però el més important era gaudir amb bona companyia de la muntanya.

x