Adrià Moreno repetirà una temporada amb l’Aixois després de quedar-se a un pas de fer el salt al ciclisme professional

Adrià Moreno està a punt d’iniciar una nova temporada amb l’Aixois, amb l’objectiu de completar un bon curs que el permeti entrar en un equip professional. El ciclista admet que es va quedar a les portes de formar part d’un equip continental per iniciar tard les converses per incorporar-s’hi i per la falta d’un suport econòmic al seu darrere.

Escollit com a millor ciclista de la temporada de l’equip francès Aixois, sempre s’ha classificat en els llocs capdavanters de les proves on ha participat. El garrotxí Adrià Moreno havia completat un bon 2018, però s’ha quedat molt a prop de pujar a un equip professional continental, el seu gran objectiu per avançar en la seva trajectòria com a ciclista. La falta d’un suport econòmic, el seu perfil esportiu i un retard en l’inici de les converses amb els equips han impedit que Moreno fes el salt al professionalisme.

Adrià Moreno, ciclista: “Vaig fer testos mèdics per anar a un equip professional, però per falta d’espònsors i pel meu perfil determinat de corredor em vaig quedar sense opcions d’entrar amb un d’aquests equips amb qui conversava.”

Durant uns mesos, el ciclista garrotxí va dubtar fins i tot de la seva continuïtat com a corredor. Però al final, i veient que només li falta una empenta per acabar complint el seu somni, Adrià Moreno ha decidit córrer una segona temporada amb l’Aixois.

Adrià Moreno, ciclista: “La gent que em rodeja m’ha animat per continuar un any més en el món del ciclisme amateur, buscant la millora definitiva que em permeti fer el salt”.

El ciclista garrotxí inicia la pretemporada a finals de gener, amb una estada a la Costa Brava amb la resta de l’equip. Les primeres competicions arrencaran a mitjans de febrer.