El Santa Pau considera que està en la bona línia per seguir sumant punts i escalar posicions a la lliga

El Santa Pau va tallar dissabte la seva mala ratxa. La victòria contra el Sant Jaume per 1 a 0 va trencar catorze jornades sense guanyar un partit, i l’equip espera que els tres punts aconseguits representin el salt que necessita el club per entrar de ple en la lluita per evitar el descens.

Aquest gol de Vizern, al minut 50 de partit, permetia al Santa Pau deixar enrere la mala ratxa de catorze jornades consecutives sense conèixer la victòria. Els santapauencs es van imposar per 1 a 0 al Sant Jaume, al derbi garrotxí de Segona Catalana, i els darrers resultats mostren que s’ha trobat la bona línia. Per al tècnic, Àlex Farrés, el procés d’adaptació a la categoria ha estat complicat, però pensa que la plantilla està en la bona línia per seguir aconseguint punts.

Àlex Farrés, entrenador CP Santa Pau: “Crec que hem assolit més experiència, i estem trencant la dinàmica negativa. Esperem que això ens porti punts i puguem escalar posicions.”

Per evitar el descens encara queden setze partits per endavant, però l’objectiu més immediat del Santa Pau és atrapar el grup d’equips que van per sobre seu, amb Abadessenc i Camprodon a cinc punts. Convertir el seu camp en un fortí inexpugnable és vital per aconseguir-ho.

Àlex Farrés, entrenador CP Santa Pau: “Aquesta segona volta juguem més partits a casa que a fora, i si anem sumant punts podem tenir optimisme per salvar la categoria.”

En aquests moments el Santa Pau ocupa la penúltima posició, amb quinze punts. El proper partit el jugarà al camp de la Marca de l’Ham.