Els experts en fotografia de Prisma d’Olot innoven per adaptar-se als canvis tecnològics

L’evolució dels telèfons mòbils i la fotografia digital han canviat la manera de treballar dels professionals de la imatge, que han innovat per adaptar-se . És el cas de Prisma d’Olot, on es poden imprimir fotografies en tot tipus de superfícies. Des de fa poc també disposen d’un taller per emmarcar, després d’integrar l’empesa Decomarc.

Prisma és una empresa amb una amplia experiència en el sector de la fotografia, fundada el 1995. Des dels seus inicis han posat la mirada en immortalitzar els moments més especials de la vida dels garrotxins, ja sigui en vídeos o en sessions fotogràfiques personalitzades per a casaments, comunions o projectes empresarials.

Joan Gassiot, Administrador de Prisma Olot: “Fem les sessions molt amenes, que la mainada s’ho passi molt bé i introduïm a vegades algun tret característic de les seves aficions”

Des del seu establiment en ple centre d’Olot, treballen també en la impressió i acabat de fotografies. Una tasca que, amb els anys, s’ha anat adaptant a l’evolució de la tecnologia. Actualment ofereixen la possibilitat d’imprimir fotografies en diferents superfícies per crear objectes de regal.

Joan Gassiot: “La gent fa més fotografies que mai, per tant nosaltres tindriem moltes coses que podriem oferir a través del mòbil. Una d’elles seria que tenim una aplicació perquè la gent pugui revelar les fotografies des de casa i poden venir a buscar les còpies aquí. Les altres serien els tipus d’acabats, com fer una tassa, un puzzle, un bolso, una alfombreta o un coixí i també es pot fer una ampliació amb tela i diferents acabats”

Els marcs a mida són una altra de les potencialitats de Prisma, que darrerament ha absorbit l’empresa Decomarc, amb una llarga trajectòria en el sector.

Joan Gassiot: “Ja tenim una cartera de clients molt gran però encara hi ha gent que està una mica perduda i no sap que Decomarc és a Prisma. I pot oferir diferents acabats amb les fotografies, pintures, teles, puzzles, tapetes, una sèrie de ventalls impressionants”

Peces d’art, fotografies o diplomes de totes mides poden emmarcar-se a Prisma amb un ampli ventall d’estils, que gairebé arriba a les 500 referències.