La candidatura de Junts x la Vall vol allargar una setmana la fira de Sant Nicolau

L’alcaldable Toni Arimany i el seu equip proposen ampliar a una setmana la fira de sant Nicolau, fer actuacions de millora al carrer Ample, la construcció d’habitatges tutelats a sant Esteve i sant Privat i donar continuïtat al “Camina-pobles” després de les eleccions.


L’alcaldable per la Vall d’en Bas, Toni Arimany, i el grup Junts X la Vall continua la presentació de les seves propostes cara a les eleccions municipals d’aquest any. Aquesta setmana ha donat a conèixer quatre noves accions que durien a terme en cas d’arribar a governar al consistori basenc.

Una de les propostes seria allargar, a una setmana, la Fira de Sant Nicolau, que es celebra, actualment en una sola jornada durant el pont de la puríssima, amb l’objectiu de fer activitats complementàries aprofitant el gran nombre de visitants que passen per la vall en motiu d’aquesta fira.

Toni Arimany, candidat Junts x La Vall Aj. Vall d’en Bas:”Durant la setmana, fer més activitats en el món agrari. Durant aquella setmana també tenim la fira de la cooperativa, i també a nivell turístic… amb alguna combinació, com alguna jornada amb drons. hauríem d’estudiar propostes per donar, una mica més, sentit a tota aquella setmana, ja que és una setmana que volta molta gent per aquí a la Garrotxa.”

Una altra de les accions seria aplicar una sèrie de millores al carrer Ample, un dels carrers principals de Sant Esteve d’en Bas. Arimany té previst asfaltar, renovar l’arbrat i millorar l’accessibilitat.

Toni Arimany, candidat Junts x La Vall Aj. Vall d’en Bas:”Nosaltres creiem que les voreres les hauríem d’habilitar per a persones que van amb cadira de rodes, en definitva, posar-les en normativa, ja que actualment no hi estan. I a més, també, canviar l’arbrat, ja que el que tenim és de fa molts anys.”

Les dues últimes propostes consistirien en la construcció d’habitatges tutelats, ja sigui per a joves o bé per gent gran, tant a sant Esteve d’en Bas com a Sant Privat, als edificis situats darrere la rectoria, del qual l’actual equip de govern ja n’està fent un estudi; i el fet de donar continuïtat al “camina-pobles” un cop a l’any després de les eleccions, per escoltar propostes de la gent i atendre les problemàtiques in situ i no a l’ajuntament, ja sigui per empreses o a particulars.