La companyia Escarlata Circus estrenarà el seu últim espectacle a Olot

Durant aquesta setmana la companyia Escarlata Circus treballa des de diumenge a les sales del Teatre Principal d’Olot per l’estrena del seu darrer espectacle, “Quan els crancs portin talons”.  El resultat es podrà veure per primera vegada al mateix teatre dijous i divendres.


Jordi Aspa i Bet Miralta, una parella amb més de trenta anys de trajectòria en el món del circ, són la cara visible d’Escarlata Circus. Sota la direcció de Laura Tajada, la companyia ha passat aquesta setmana pel Teatre Principal d’Olot per fer-hi una residència de creació per a l’estrena de “Quan els crancs portin talons”, el seu darrer espectacle. Ho han fet en el marc del Projecte Principal, on participen diversos teatres catalans, per donar impuls a les arts escèniques.

Laura Tajada, Escarlata Circus: “Esto nació aquí en realidad, esto es una evolución de una experiencia que tuvo lugar aquí en Olot que era ‘5 cèntims de circ’ e hicimos una especie de conferencia práctica sobre la historia del circo. Y de allí nació la semilla de este espectáculo y aquí se va a estrenar”

El resultat d’aquest procés es titula “Quan els crancs portin talons”, un muntatge de circ poc convencional i ple de sensibilitat.

Jordi Aspa, Escarlata Circus: “Intentem fer un circ sostenible, proper, alliberat de dolor i patiment. Hi ha altres coses, continguts i condiments que em sembla que els poden enllaminir. És un circ especial”

Encara hi ha entrades disponibles per a les dues sessions, previstes per dijous i divendres a les nou del vespre. Poden comprar-se al web olotcultura.cat, a Can Trincheria i a la taquilla del Teatre Principal. Després d’Olot, el muntatge es podrà veure a França i també al Mercat de les Flors.

Deixa un comentari