Argelaguer treballa per tornar a tenir un grup de joves

Divendres s’ha organitzat una primera trobada per a nois i noies a partir de 12 anys que ha de servir per conèixer les seves propostes i necessitats. La coordinació de la iniciativa va a càrrec d’una empresa especialitzada, amb el suport de l’Ajuntament.

La desaparició de l’equip de futbol amateur d’Argelaguer va frenar també l’activitat de l’entitat juvenil que hi havia al municipi, molt vinculada al club. L’Ajuntament vol dinamitzar de nou aquest col·lectiu, amb la creació d’un grup de joves.

Jordi Puigdevall, Regidor Ajuntament Argelaguer: “Ens trobem que els joves de 12 a 18 anys no tenen un espai o un grup que els aglutini i els vinculi amb el poble. Amb l’experiència de les brigades joves hem vist que els joves tenen ganes i hem decidit tirar-ho endavant”

El primer pas per a impulsar l’entitat serà la trobada oberta que es celebrarà aquest divendres a les cinc de la tarda a la sala de lectura de l’Ajuntament. Comptaran amb el suport d’una empresa especialitzada que també s’encarrega de la dinamització del Consell d’Infants d’Argelaguer.

Jordi Puigdevall, Regidor Ajuntament Argelaguer: “La idea és que a partir d’aquesta primera reunió els joves facin les seves propostes i engegar totes les idees i ganes de fer coses amb el suport de l’ajuntament”

De moment la sala de lectura de l’Ajuntament es mantindrà com l’espai de referència dels joves d’Argelaguer, però en un futur no es descarta que puguin fer ús del local d’entitats o disposar d’un espai propi, una demanda que els nois i noies ja han traslladat al consistori.

x