El CPA Olot estrena diumenge en competició oficial els seus nous balls al territorial de Girona

Diumenge arrenca la temporada de patinatge artístic en grups de xou. El CPA Olot ja té les coreografies enllestides per estrenar-les en competició oficial al Campionat Territorial, que es disputarà a Girona. El dia abans, l’afició garrotxina podrà veure tots els balls en la presentació que es farà al Pavelló Municipal d’Olot.

El Club de Patinatge Artístic Olot està a punt de desvetllar el seu secret més ben guardat: les coreografies que competiran de forma oficial durant la temporada. Diumenge es celebra al Pavelló de Fontajau de Girona el Campionat Territorial en grups de xou, a partir de dos quarts de cinc de la tarda. L’expectació és de rècord: es preveu que s’exhauriran les 5.000 entrades disponibles per assistir a l’esdeveniment. El club olotí afirma que té les coreografies a punt, malgrat que els últims detalls s’han hagut d’enllestir els darrers dies.

Ricard Planiol, director tècnic i artístic CPA Olot: “Els últims detalls es van endarrerint una miqueta, perquè fem petits canvis i introduïm coses noves. Però per sort tenim una data d’entrega, i les coreografies estan a punt per presentar-se.”

De moment, només es coneixen els noms de les noves coreografies. L’equip júnior presentarà ‘Dona’m corda’, a partir de dos quarts de cinc de la tarda. I a dos quarts de vuit del vespre saltaran a la pista els equips sènior, amb ‘No em tallis les ales’ de l’equip A i ‘La font dels desitjos’ del B.

Ricard Planiol, director tècnic i artístic CPA Olot: “Penso que el segell del CPA Olot sempre està present a les coreografies, i sempre hi ha coses que recorden a les altres. Però per exemple el ball de l’equip A canvia una mica l’estil i la temàtica de la temporada passada.”

El Club de Patinatge Artístic Olot convida a l’afició garrotxina a assistir a la presentació dels balls, que tindrà lloc el dia abans del Campionat. Serà dissabte, a partir de les sis de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot.

L’estrena en competició dels balls del CPA Olot i l’arrencada de la temporada de patinatge artístic a tot Catalunya coincideix amb l’inici de la venda d’entrades pels World Roller Games 2019, que es celebraran del 4 al 14 de juliol a Barcelona. Una de les disciplines de les quals ja es poden comprar entrades és la del Campionat del món de grups de xou, amb descomptes especials per a grups de clubs federats. La competició on podria participar el CPA Olot es celebrarà al Palau Sant Jordi, el proper 14 de juliol, on el club olotí podria revalidar el seu títol mundial. Abans, però, s’haurà d’anar classificant als campionats previs de la disciplina per tal de poder-lo disputar.

x