El nou porter de la UE Olot Pol Ballesté avisa que competirà per un lloc sota els pals amb Ginard

La Unió Esportiva Olot va presentar de forma oficial a Pol Ballesté, el nou porter de la plantilla. La seva incorporació obre la porta a una cessió de Guillem Sacrest, per tal que disputi minuts amb un altre equip. Ballesté destaca el bon ambient dins el vestidor de l’Olot, però recalca que competirà el lloc amb Ginard.

L’arribada de Pol Ballesté a la porteria de la Unió Esportiva Olot es considera com una “oportunitat” des del club. Els rumors que situaven Ginard a l’Atlètic Balears van obligar a l’Olot a moure’s, i malgrat que al final no s’hagi concretat el traspàs en aquest mercat d’hivern, el club va decidir no desaprofitar el perfil de porter que havien trobat. Segons la direcció esportiva, Ballesté és “atrevit, valent, àgil, amb bon joc de peus i sortida de pilota”, i serà de l’Olot fins el 30 de juny.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: “Encaixa amb el perfil que busquem, perquè dóna bon nivell. Crec que ha d’explotar i tant de bo ho faci aquí, i si passa m’encantaria parlar de renovació i de més temporades al club.”

Ballesté s’ha trobat un bon ambient dins el vestidor, però afirma que és “treballador”, i que vol competir per tenir minuts sota els pals.

Pol Ballesté, porter UE Olot: “Ho he parlat amb en Ginard: hi ha bon rotllo i amiguisme. Quan ho entrenem ho donem tot, però hem de competir pel lloc.”

L’arribada de Ballesté augmenta la competència per la porteria, un fet que afecta a Guillem Sacrest: per tal que segueixi amb la seva progressió, el club es planteja una cessió perquè tingui més protagonisme. D’altra banda, l’Olot segueix movent-se en el mercat d’hivern per incorporar un futbolista de perfil ofensiu.

x