Aquest any la Comissió d’Estudiants d’Olot ha preparat nous tallers per oferir a la 20a la Jornada de Delegats

La Jornada de Delegats, malgrat que té aquesta experiència d’anys enrere, amb la Comissió de cada any parteix de zero. Es mira la valoració que s’ha fet de la jornada anterior, es vota si es vol continuar organitzant-la o no i és la mateixa Comissió d’Estudiants que decideix tornar a celebrar o no el Sant Tomàs o la Jornada de Delegats.

Joan Gelabert, tècnic de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut: “En aquests 20 anys cada comissió ha decidit continuar organitzant-la. Per tant es parteix de zero, es valoren els tallers de l’any anterior què ha anat bé, què ha anat malament i què cal canviar i des del mes d’octubre que ens reunim cada dimecres a la tarda doncs anem treballant qui ha de fer el taller, què s’ha d’incloure, de quina manera es pot orientar perquè sigui un taller profitós pels delegats i delegades i ho anem preparant”

Laura Bahí, Comissió d’Estudiants: “Ja fa anys que ho organitzem i jo personalment no tinc cap mena de pressió, és quedar els dimecres a la tarda, organitzar-ho una mica i és anar a passar-s’ho bé organitzant coses que són un benefici per a la ciutat”

Guillem Vila, Comissió d’Estudiants: “Tenim taller de parlar en públic perquè un delegat té aquestes dificultats que una altra persona potser no està acostumada a parlar davant d’una classe de 20 o 25 alumnes. I tenim altres tallers per millorar aquestes característiques dels delegats com per exemple com fer un debat, que és un taller que vam introduir fa dos anys i que va agradar molt i aquest any tenim un taller nou que es diu “Què ets capaç de fer”, que és per conscienciar a la gent que res és impossible i que tots treballant i esforçant-nos podem arribar a fer moltes coses”

Aquest any s’han ofert nous tallers, dirigits tant als delegats dels primers cursos de l’ESO com per a quart d’ESO i postobligatori. Per a aquest segon grup, s’ha ofert un taller que ensenyava a explotar les capacitats de cada persona per assolir els objectius.

Deixa un comentari