Les obres de millora del ferm al carrer Pou del Glaç d’Olot provoquen afectacions al trànsit fins les sis de la tarda

Avui dijous, de les nou del matí a les sis de la tarda aproximadament, hi ha canvis en la circulació a l’entorn del carrer Pou del Glaç d’Olot, que es troba tallat a l’altura del carrer Pere Llosas.El motiu són les obres de millora del ferm que s’estan fent en aquest últim, concretament a l’encreuament amb l’Avinguda Doctor Danés. Els treballs estan suposant afectacions al trànsit d’anada i tornada entre el centre i el sector oest de la ciutat, del Pla de Dalt, el Xiprer, Les Planotes, El Cassés, Sant Pere Màrtir i Vivendres Garrotxa. El trànsit des desvia per diferents punts i es dona pas alternatiu al carrer Candi Agustí.  El carrer Eiximenis funciona en un sol sentit de circulació, de baixada cap a l’Avinguda Reis Catòlics. La situació afecta també la parada del TPO de la plaça de Montolivet.

x