El ple de l’Ajuntament d’Olot dona llum verd al pla de subvencions per a les entitats i possibilita el nou CAP de Sant Miquel

Els grups de l’oposició de l’Ajuntament d’Olot van permetre ahir la tramitació de les subvencions anuals a les entitats abstenint-se en la votació del pla estratègic, tot i que s’han emplaçat a seguir discutint amb l’equip de govern algunes millores a introduir. El ple també va aprovar ahir la cessió dels terrenys del barri de Sant Miquel perquè la Generalitat hi construeixi el nou Centre d’Atenció Primària.


L’Ajuntament d’Olot va aprovar finalment el pla estratègic de subvencions. Era la segona vegada que la proposta arribava al ple. Esquerra, el PSC i la CUP, que hi havien votat en contra per introduir esmenes, s’abstenien en aquesta ocasió per no entorpir la tramitació de les subvencions a les entitats, tot i que s’emplaçaven a seguir parlant amb l’Ajuntament sobre millors maneres d’aconseguir les subvencions i justificar-les.

El ple de l’Ajuntament d’Olot també va aprovar ahir per unanimitat la cessió dels terrenys de Sant Miquel perquè la Generalitat hi construeixi el nou Centre d’Atenció Primària del sector nord d’Olot. Els grups van ressaltar la rellevància que aquest nou pas significa per als veïns del barri i per als professionals que treballen en l’actual dispensari.

x