La 7a edició de la competició de tir amb arc d’Argelaguer tindrà lloc aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana tindrà lloc la 7a edició de la competició de tir amb arc que organitza el club Poligaris. Enguany es celebrarà al pavelló d’Argelaguer i comptarà amb la col·laboració de 110 participants que provenen de diverses parts del territori català. Els competidors concursaran dissabte a la tarda o diumenge al matí en una modalitat que compta amb figures d’animals en 3D.

Jaume Casals, President del Club d’Arquers Poligaris de Tortellà: “El nostre club practica sobretot la modalitat 3D, que són els animals per simular la caça, volem deixar-ho molt clar. I a les èpoques d’hivern, per pluges, mal temps o fred tenim el problema de no poder fer competicions a l’aire lliure, llavors vam veure el model americà i vam portar-lo aquí per convertir el pavelló en un bosc”

Amb una classificació única sense distinció de gènere o edat la competició té una limitació de places a 56 arquers per dia i el preu de la inscripció és de 20 euros per als majors de 14 anys i 10 euros per als menors. Cada edició té una temàtica diferent i aquest any s’ha apostat per la pel·lícula Jumanji.

Jaume Casals: “Fa tres anys que estem fent aquesta tirada temàtica; vam començar fent l’Indiana Jones, una tirada primitiva, l’any passat va ser el Llibre de la Selva i aquest any va dedicada a les pel·lícules de Jumanji”

La competició constarà de 14 punts de tir, dues voltes i 28 dianes i els arcs han d’estar avalats segons la normativa de l’Associació Catalana de Tir Lliure.

Deixa un comentari