L’Alta Garrotxa, immortalitzada en el llibre ‘Caminant per l’Altra Garrotxa’ del fotògraf tortellanenc Esteve Serra

El fotògraf tortellanenc Esteve Serra ha tret a la llum el llibre ‘Caminant per l’Altra Garrotxa’, un recopilatori d’imatges que plasmen com és la vida actualment a l’Alta garrotxa. El llibre ve a ser una continuació actualitzada del ‘Caminant per l’Alta Garrotxa’, publicat l’any 1984, tot i que es desmarca de les explicacions i es centra més en les fotografies.

‘Caminant per l’Altra Garrotxa’. Així s’anomena el llibre que ha publicat el fotògraf tortellanenc Esteve Serra, un treball de quatre anys que l’ha portat a resseguir un camí, amb el seu propi toc, que ja van recórrer els autors del llibre de l’any 1984 ‘Caminant per l’Alta Garrotxa’, de Ramon Sala i Narcís Puigdevall i amb les fotografies de Josep Maria Melció. Un llibre que pretén plasmar com és la vida a l’alta Garrotxa en l’actualitat.

El llibre és un autèntic pou de fotografies de cada un dels racons que hi ha amagats a l’Alta Garrotxa, amb desenes d’anècdotes i records. Històries que el mateix autor ha conegut, a base de temps i fotografiant el territori.

Un dels elements que no hi falten al llibre és l’icònic Pont del Llierca, un autèntic peatge al seu temps per a molts comerciants, que servia per unir les dues bandes del Riu Llierca, per una banda els masos disseminats i per l’altra Tortellà.

El llibre està a la venda en llibreries, i en total se n’han produït un miler s’han d’exemplars, tot i que una bona part ja s’han venut.