Bassols Energia ha instal·lat 155 plaques solars per autoabastir-se energèticament

L’empresa Bassols Energia ha posat en marxa una instal·lació fotovoltaica per autoconsum propi on s’han col·locat 155 plaques solars amb una potència total de 46,50 kWp a través de les quals l’empresa generarà un 20% del seu consum energètic anual per abastir energèticament la seva pròpia seu a Olot.

Tomàs Feliu Bassols, Conseller Delegat de Bassols Energia: “Des de Bassols Energia estem promocionant l’autoconsum, tot el que està vinculat amb la reducció d’emissions dins dels conceptes de transició energètica. Des d’aquest punt de vista ens va semblar que era molt adequat poder instal·lar al nostre teulat una instal·lació fotovoltaica, que són 46 kWp que es dóna al voltant d’un 25 o 30 i pico i a l’hivern potser un 15 o 20% del nostre consum”

SUD Renovables ha estat la companyia encarregada de la instal·lació de les plaques solars, empresa especialitzada en instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic. La transició cap a la generació d’energia elèctrica amb fonts d’energia renovables és un repte que Bassols Energia s’ha proposat assolir.

Tomàs Feliu Bassols: “Tenim un repte important i no em cansaré de dir-ho, que és un objectiu a aconseguir amb pocs anys, que és fer aquesta transició”

L’energia que consumeix Bassols procedeix de fonts 100% renovables i ha impulsat diverses iniciatives per a la instal·lació de bateries elèctriques intel·ligents d’ús domèstic per emmagatzemar l’energia generada a través de plaques solars, un sistema que permet un estalvi de fins el 80% del cost energètic.

x