L’Olot vol eixamplar la distància respecte la zona baixa en la seva visita al camp de l’Atlètic Llevant

La Unió Esportiva Olot viatja diumenge al camp de l’Atlètic Llevant, on a les dotze del migdia s’enfronta al filial blaugrana. Els de Garrido esperen aprofitar la mala ratxa dels valencians, que només han guanyat un partit en les darreres onze jornades.

A la primera volta, l’Atlètic Llevant ja va mostrar el seu perill a l’Olot en el partit que els va enfrontar a l’Estadi Municipal, que va acabar 2 a 2. Diumenge es disputa l’enfrontament de la segona volta, aquest cop al camp valencià, on els de Raúl Garrido hi arriben amb una dinàmica totalment oposada al filial blaugrana: en les darreres onze jornades, els olotins només han perdut una sola vegada, mentre que els valencians sols han aconseguit una victòria. Això sí, el tècnic de l’Olot recorda que el partit de la primera volta ja va suposar un toc d’atenció a la plantilla.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “És dels filials del Llevant que recordo amb més talent. He vist molt el Llevant B, i aquest any té jugadors molt bons, amb un equip competitiu, i que treballa molt bé la base.”

Aconseguir un resultat positiu s’entreveu important per impedir que els equips de baix s’apropin a l’Olot. En les properes tres jornades, s’enfronten a rivals de la part baixa, i si en surten victoriosos obririen una bona escletxa. Garrido insisteix que el més vital és estar centrat en el partit del Llevant.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Evidentment si guanyem els propers tres partits ho tindriem gairebé fet, però és complicat; lluitarem per aconseguir-ho, i està clar que estaríem a punt de tancar l’objectiu de la permanència si passa, però aquesta hipòtesi passa per guanyar el Llevant B.”

L’Olot afronta el matx amb el dubte d’Ivan Guzmán. El partit al camp de l’Atlètic Llevant serà diumenge, a partir de les dotze del migdia.