Torna el ‘Canta Gran’ al Teatre Principal d’Olot aquest diumenge amb la participació de quatre corals garrotxines

Dins dels projectes de recursos educatius de l’Institut de Cultura s’hi troba una activitat dirigida a les corals de gent gran, coneguda com el ‘Canta Gran’. Un concert que tindrà lloc el proper diumenge dia 27 a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Principal d’Olot amb la col·laboració de quatre corals de la Garrotxa; la del Casal de Gent Gran, la de l’Antic Hospital Sant Jaume, la de Puigsacalm i la coral Poligala, que interpretaran les peces composades per Albert Guinovart.

Pep Berga: “Són activitats poc conegudes, n’hi ha de molt importants que fa molts anys que es realitzen i donem una gran importància a aquestes activitats que tenen un caràcter formatiu molt important”

Enguany el ‘Canta Gran’ comptarà amb 160 participants interpretant la cantata ‘La Llengenda del comte Arnau’, un projecte que, a banda dels cantants amateurs, disposarà de cinc músics i dos solistes professionals que faran un recorregut pel mite del Compte Arnau.

“Canta Gran ho fem via anualment, és una activitat proposada per l’auditori de Barcelona i que nosaltres organitzem des de l’Institut de Cultura i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. I és una mica com Cantània però està adreçada a les corals de gent gran de la Garrotxa”

El preu de les entrades és de 6 euros i es poden comprar a les taquilles del Teatre Principal d’Olot i a la seva pàgina web.

x